Hae
Prime Life by Umppu

Valitsit väärin elämässäsi

Sisältää kaupallisia linkkejä

Meillä on ainakin tietääkseni vain yksi elämä elettävänä. Oon huomannut itsessäni, että turhankin usein mietin, miten joku voi  toimia noin tai eikö sitä kiinnosta jokin asia, mikä minulle on itsestään selvyys tai tärkeä asia. Jotenkin aina oon ajatellut, että kaikki ihmiset haluavat joskus perheen, koska se on tavallaan luonnollinen kiertokulku ja mun on ollut tavallaan aina vaikea ymmärtää ihmisiä ketkä eivät unelmoi perheestä. Toki kaikki eivät voi saada lapsia tai sitä perhettä vaikka niin ovat toivoneet läpi elämänsä eikä se perheen perustaminenkaan ole ihan yksiselitteinen asia.

umppu_sukukuva_valmis

Saan ehkä huono äiti palkinnon, kun myönnän ääneen, että myös minulle iskee joskus tämä kuuluisa sinkkukateus. Kuuntelen hyvällä tapaa kateellisena sinkkku ystävieni reissu kertomuksia ja mietin, kunpa voisin joskus itsekkin unohtaa oman elämäni hetkeksi ja paahtaa meneen. En tarkoita tällä nyt mitään irtosuhteita vaan sitä, että et ole vastuussa kenestäkään muusta kuin itsestäsi ja kukaan muu ei määrää elämääsi, kuin sinä. Ehkä  kuintenkin jaksaisin sitä pari päivää ja haluaisin takaisin kotiin 🙂 Ihminenhän kaipaa usein sitä mitä juuri sillä hetkellä ei ole satavilla.

Asia on varmastikkin osittain  myös toisinpäin. Uskon, että moni sinkku saattaakin miettiä, että miksi olen yksin ja miksei minulla ole ihanaa perhettä ja aviomiestä, joidenka kanssa voisin jakaa elämäni. Elämä on täynnä valintoja. Toisilla valinnat menee nappiin ja toisilla päin persettä. Joskus valinnat ovat myös riippumattomia omista valinnoista ja esimerkiksi eroa voi harvoin etukäteen ennustaa.

IMG_9599

Meidän tuleva voimistelija

IMG_9586

Jos ajattelisin, että olisin sinkku niin varmaan kiertäisin kaukaa selaiset uraohjusmiehet, joille elämän suurin tehtävä on tehdä bisnestä. Miellän sen jotenkin vallan ja rahanahneudeksi ja ne eivät ole mulle henkilökohtaisesi tärkeitä. En haluaisi lapselleni sellaista isää tai miestä, joka olisi aina vaan töissä, työmatkalla tai edustustilaisuuksissa. Toki menestystä on monelaista. Voit olla ihan tavallinen tallaaja ja olet menestynyt hyvin esimerkiksi elämässä. Arvostan ihmisessä avoimmuutta, rehellisyyttä, huumorintajua, empatiakykyä ja luotettavuutta. Mulle rakkaus ei ole rahaa, valtaa, kunniaa vaan sitä, että mulla on hyvä olla jonkun ihmisen kanssa.

 

Kun aloin seurustelemaan Juuson kanssa niin se ei ollut sellainen ”mun tyyppinen” mies. Olin aina hakeutunut aiemmin jossan määrin ”huullujen” miesten seuraan ja Juuso oli ensimmäinen normaali ihminen. Olin tehnyt niitä vääriä valintoja, vaikka kuvittelin silloin että ne on juuri sitä mitä haluan.. Juuso on meidän perheen aivot 🙂 Se on luonteeltaan rauhallinen, luotettava, hauska, auttavainen ja on saanut mut voimaan paremmin. Lisäksi se on ihana isä ja aviomies.

Mietinkin, että millä perusteella ihmiset valitsevat puolisonsa ja mistä ne kriteerit kumpuavat. Toki ikä tuo omat juttunsa ja jos multa olisi kysytty 15.vuotta sitten millainen on sun unelmien mies niin olisin varmaan vastannut: komea ja rikas. Rakkaus ei tule etsimällä vaan se tulee luokse ja uskon tähän.

IMG_9639

Tältä näyttää äiti kenellä on eiliset meikit ja väsynyt naama, mutta kuka on silti onnellinen

Mulla on monta tuttua, jotka ovat tehneet valintansa mun mielestä väärin 🙂 Heillä sattaa olla yhtieisä vuosia montakin takana, mutta suhteestä näkyy läpi että siinä ei ole rakkautta. Rakkaus on mulle se elämän kantava voima, millä jaksan päivästä toiseen pyörittää tätä palettia.  Jos joku ihmettelee mitä ajan tällä takaa on juurikin se, että millään muulla ei ole merkitystä kun sillä, että oot onnellinen. On sulla sitten rahaa tai ei niin sillä ei ole mitään väliä. Toiset voi jopa saada onnensa rahasta, mitä aina  silti ihmettelen mitenkä materiaali voi olla tunnetilaa vaikuttavampi tekijä.

En oo kuitenkaan itse tuomitsemaa ketään kuka on päättänyt olla sinkku tai jotain kuka ei halua lapsia. Itselläni on tapahtunut elämässäni suurin kasvu nimenomaan lapsien kautta ja siksi ehkä toivoisin niitä silti  kaikille. Itse koen, että silloin elämä ei keskity vain minuun ja mun juttuihin ja osaan ajatella hieman laajemmin. Saan paljon vertaistukea samassa tilanteessa olevilta.

IMG_9555

Älä unohda hyödyntää House of Brandonin ALEJA 

Mun tunika TÄÄLTÄ  johonka oon täysin rakastunut. Kuinka helppo vaate niin töihin kun kotiin ja käy loistavasti leggareiden tai farkkujen kanssa.

Farkut TÄÄLTÄ Nämä farkut on täydelliset päällä, koska materiaali on niin joustavaa. Pidän siitä, että farkut on napakat, mutta ei purista liikaa. Suosittelen <3

59f6b1a259182f92444d812ad22f22f5

Umppu

3 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Olipas hyvä teksti! Siitä kyllä oikein huokui se, että se on kirjoitettu suoraa sydämestä <3 🙂
  Olen samaa mieltä kanssasi siitä, ettei materia voi korvata sitä onnea, mitä rakastava ja rakastettu ihminen kokee

 2. Satu kirjoitti:

  Onko Vivianilla todella vaaleat hiukset vai miten kuvissa näyttää ettei olisi hiuksia ollenkaan? En tosin tiedä lapsista paljoakaan, että kuuluuko niillä ees vielä ton ikäsenä olla hiuksia… 😀

  • primebody kirjoitti:

   Siis osa lapsista saattaa olla lähes kaljuja melkein kolmevuotiaaksi… Sillä on vähän nöyhtää mutta ei vielä hiuksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.