Hae
Prime Life by Umppu

Ei sitä ennen vaan kierrätetty

 

Ei hitto kuinka siistiä, että nykyään facessa toimii niin monta erilaista kirppisryhmää? Silloin kun Vili oli vauva ei ollut todellakaan mahdollista kierrättää siinä suhteessa kuin nykyään. Tai no olihan kirppiksiä silloinkin, mutta nämä loistavasti toimivat nettikirppikset. Totean aina tasaisin väliajoin, että lastenvaatteisiin sijoittaminen on mielestäni turhaa. Esikoiselle halusin ostaa kaikki uutena ja jotenkin eto ajatus käytetystä tavarasta, mutta tässä lähes 8:n vuode aikana ajatusmaailma on todellakin muuttunut ja olen myös aikuistunut 🙂

IMG_2537

Olen ostanut Vivianille yhteensä alle kymmenen vaatetta, koska olen saanut paljon käytettyjä vaatteita ja olen tehnyt vaihtokauppaa ja tänään ostin lastenvaatekirppikseltä kasan vaatteita hintaan 20e. Mulla on myös paljon pieneksi jääneitä vaatteita ja aion ainakin osan laittaa eteenpäin ja niitähän saa myös lahjoittaa. Mielestäni kukaan ei voi sanoa, että ei ole rahaa ostaa vaatteita, koska paljon näissä ryhmissä niitä jaetaan jopa ilmaiseksi, joten nyt jos et  vielä jo ole jäsenenä niin liity ihmeessä kirppisryhmiin. Sieltä tekee hyviä löytöjä ja itse olen saanut päivässä myytyä kaikki mitä sinne olen laittanut.

Aion taas ennen reissua laittaa kirppispöydän, koska tätä tavaraa vaan on ja kaapit pullottaa ja haluan niistä eroon. Kierrätys on mahtava juttu ja ehkä itsekkin alan lämpeneen siihen myös näin ostajan näkökulmasta pikkuhiljaa.

IMG_5651

 

Mua jo jännittää tuleva reissu ihan sairaasti. Oon koittanut haalia tietoa kohteesta ja googlettanut paikkoja minne haluan mennä. Oon myös saanut ystävältäni Miami tärpit listan ja sitten toiselta sain kaikkien ostoskeskusten esitteitä ja karrtoja yms niin tietää vähän mitä kaikkea sieltä saa. Mää aina painotan sitä, kuinka kaikki ylimääräinen tai edes ylimääräinen vaan raha kannattaa laittaa matkustamiseen. Se avaa maailmaa ihan erilailla. Näet upeita miljoona koteja ja samalla reisulla oikeasti niitä slummeja ja ehkä silloin ymmärrät sen heidän avun tarpeen paremmin. Ne upeat maisemat ja elämykset, mitkä matkoilla saa kokea jää mieleen loppuelämäksi. Mää koitan aina säästää rahaa, että päästään reisuun ainakin kerran vuodessa ja mahdollisuuksien mukaan useimminkin.

 

 

Nyt jos halajaa koiin jotain uutta niin kannattaa hyödyntää Elloksen ALET
10% lisäalennusta* kalleimmasta ALE-tuotteesta
20% lisäalennusta* 2. kalleimmasta ALE-tuotteesta
30% lisäalennusta* 3. kalleimmasta ALE-tuotteesta
40% lisäalennusta* 4. kalleimmasta ALE-tuotteesta
50% lisäalennusta* 5. kalleimmasta ALE-tuotteesta

77-0006Meillä odottaa tämä maali pääsyä seinälle.. maaliin TÄÄLTÄ

83-2493Myös upeita mattoja huikeassa -50% alessa. Mattoon pääset TÄÄLTÄ

Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennukset koskevat ALE-tuotteita (punaiset hinnat). Saat 10% alennusta kalleimmasta, 20% alennusta toiseksi kalleimmasta, 30% kolmanneksi kalleimmasta, 40% neljänneksi kalleimmasta ja 50% alennusta viidenneksi kalleimmasta ALE-tuotteesta. Alennukset ovat voimassa 17.1.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa.Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muhin alennuksiin, tilaajaetuihin, Guest Designer -tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä kampanjahintaisiin tuotteisiin.

Koodilla  335701

-Umppu

2 kommenttia

  1. Elina kirjoitti:

    Ihanaa kun pääsette pian lomalle! Miami on ihana paikka, paristi käynyt siellä kun vietin kuukauden toisessa kaupungissa Floridassa sukulaisten luona 🙂 Mulla olisi myös yksi hiuskysymys mielessä, nimittäin sopiiko ohuille hiuksille pitkä polkka malli lainkaan? Toki ymmärrän että mallin sopivuuteen liittyy myös kasvojen muoto yms, kasvot itselläni ovat melko pyöreät. Omat hiukset tällä hetkellä puolipitkät/pitkät, vihaan niitä yli kaiken koska ovat tosiaan melko ohuet ainakin omasta mielestäni ja ei mitään mallia, joten pidennykset ahkerassa käytössä ja siitä haluaisin päästä irti. Asun nyt Barcelonassa ja rantaelämä tulee varmasti tutuksi kevään mittaan, joten käyttämäni klipsit eivät parhaat siihen touhuun. Haluamani malli olisi siis tällainen https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/04/41/cd/0441cd68cb03383f25497de43c14dcc9.jpg ja tiedostan että omat hiukseni eivät ole varmastikaan yhtä paksut kuin Kylien, joten täysin samaa ei voi odottaa mutta kiinnostaisi mielipide asiasta muuten. Jotain näille omille on kuitenkin tehtävä että voisin joskus niistä edes jollain tasolla tykätä.. 😀

    • primebody kirjoitti:

      Vaikea sanoa kun ei ole kuvaa sun omista hiuksista.. Pitkään polkkaan tarvii vahvat sivut ja ne ei saa olla rikottu. Mitä paksumpi hius sitä parempi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.