Hae
Prime Life by Umppu

Rajummat kuvaukset

IMG_9434 IMG_9435 IMG_9436 IMG_9437

 

Pidän työstäni ihan valtavasti, koska jokainen päivä on erilainen ja siinä on paljon vaihtelevuutta. Myös erilaiset asiakkaat tekevät päivistä erilaisia. Hetki sitten sain pyynnön tehdä kuvauksiin hiuksia ja meikkejä ja lähestulkoon aina, jos aikataulut antaa myöden tartun tilaisuuteen. Kuvaajana oli tuttu Elise Kulmala Magnetphotographysta Itse en ollut kuvauksissa mukana, vaan toimin taustajoukoissa liikkeessäni meikkien ja kampauksien osalta. Tarkoitus oli tehdä hieman rajumpia kuvia ja niihin sopivia meikkejä. Näissä kuvauksissa aina aika on rajallinen, joten ei muuta kun pensselit viuhuun. Malleina oli Bimbo oy:stä tutut Sointu ja Alina, jotka on molemmat ihan huippu tyypejä ja yleensä koko salonki täyttyy naurusta, siiloin kun naiset on paikalla. Ollaan tehty kerran aiemminkin yhdet kuvaukset ja toivottavasti jatkossa joskus lisääkin. Lisäksi mallina´oli myös Kadi. Homma meni nopeasti hyvällä fiiliksellä

 

IMG_9459 IMG_9454 IMG_9451 IMG_9453

 

Kuvaukset tehtiin yhteistyössä Small Balls Productionin kanssa ja heidän sivuille pääset TÄÄLTÄ

Jos pelkillä kuvauksilla voisi elää niin tekisin varmasti nitä, mutta sitten pitäisi jo vaihtaa maata 😉 Toki näin äitiyslomalla ei ole edes mahdollista tarttua kaikkiin työtarjouksiin, mutta pyrin parhaani mukaan.

 

IMG_9419 IMG_9421

 

Meille saapui eilen Primeen Davinekselta aivan ihastuttava uusi tuoteperhe nimeltään Your hair assistant. Tämä on täysin föönaukseen keskittynyt tuotesarja, mitä teemme kuitenkin jokainen lähes päivittäin. Tuotteet on luotu apuvälineeksi lyhentämään meidän föönausaikaa ja selvittämään hiuksia puolestamme. Kolme kertaa maailman parhaaksi kampaajaksi palkittu Angelo Seminara on kehitellyt kolme vuotta kyseistä tuoteperhettä. Tuoteperheessä on seitsemän eri tuotetta ja eilen pääsinkin niitä jo hieman testailemaan. Tässä sarjassa ihanuutena on hiuspuuteriin tuleva sivellin, millä tuotteen saa työstettyä juuri oikeaan paikkaan. Sarja on muutenkin muotoilultaan ja designiltaan ihanan tyylikäs. Itse siis inhoan värikkäitä pukkeja 🙂

Itse olen jo kauan kaivannut kunnon föönausnestettä, mikä tuuheuttaa, antaa kiiltoa, antaa kosteussuojan ja tietenkin nopeuttaa föönausta. Itselläni käy paljon pitkähiuksisia asiakkaita, jotenka tämä tuote on enemmän kuin toivottu lisä kampaamooni.

IMG_9480

pipo TÄÄLTÄ

Mulle tehtiin nyt ensimäinen virallinen  ihon pinnoitushoito kasvoille Petite Kabinetissa Aiemman postauksen asiaan liittyen voit luke TÄÄLTÄ

pHformula – ihon pinnoitushoidot

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja joka perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilma kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia.

Kun iho alkaa uudistumaan niin hoidon jälkeen ainakin huomasin oman ihoni hieman hilseilevän. Hilseily ei siis ollut mitenkään haitallista ja kun kasvot pesi ja kosteutti kunnolla niin iho oli todella freesin näköinen. Itse tuijottelen aina ihohuokosiani ja toivoisin, että niitä ei olisi olemassakaan. Hoidon jälkeen tuntui, että ne olisivat supistuneet oikein kunnolla. Odotan innoissani koko hoidon lopputulosta ja nythän vasta on ensimäinen kerta takana. Kirjoittelen siis aiheesta aina hoitojen jälkeen lisää.

On ihana päästä hetkeksi pois kotoa ja antaa aikaa omille ajatuksille. Hoitolassa oli vielä plussana lämmitety peti, johon olis vaikka voinut nukahtaa <3

-Umppu

 

3 kommenttia

 1. Hämmästyttää kummastuttaa kirjoitti:

  Heippa! Käytätkö omissa kuvissasi välillä vähän ”blurria” eli niitä muokkauksia..? Näyttää meinaan aikas isoilta sun silmät tuossa kuvassa..

  • primebody kirjoitti:

   Kyllä ne on ihan mun omat silmät 🙂 kuvakulma toki saattaa vaikuttaa, mutta ei niitä oo mitenkään suurennettu

 2. Maria kirjoitti:

  Moikka moi! Täysin asiasta poiketen.. Haluaisin kuulla onko ne wrapin vaikutukset pysynyt? itse olen miettinyt, että ostaisin sellaisia, mutta kannattaako se? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.