Hae
Prime Life by Umppu

Mitä mulle merkitsee ystävyys

 

Kun ylität 30:n ikävuoden on elämässä jo ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Mun biletysvuodet on jo  takanapäin ja sellainen elämä ei ole kiinnostanut moneen vuoteen.Toki aina pari kertaa vuodessa on ihan mukava käydä tuulettumassa, mutta ei sitä oikeastaan useammin edes viitsi tehdä, kun herätys on aina aamulla aikaisin lasten vuoksi.  Tähän matkaan mahtuu myös paljon kavereita ja ystäviä. Mulla on ollut elämässäni paljon erilaisia vaiheita ja pakko sanoa, että suurinosa niistä ei välttämättä ole ollut ihan balanssissa. Mulla on paljon kavereita, mutta haluankin kertoa mitä ne tosi ystävät mun elämässä on ja mitä ne mulle merkitsee.

IMG_1484

 

Mulla on muutama luottoystävä, jotka ovat kulkeneet mun kanssa oikeastaan läpi mun elämän. Mun ei oo koskaan tarvinut esittää niille yhtään mitään ja saan olla heidän kanssaan täysin oma aito itseni, tai no mulla ei oikeastaan ole mitään ”toista persoonaa”. Ne ihmiset on jakanut mun elämäni aikana mun ilot ja surut ja käynyt läpi mun vastoinkäymiset, mutta samalla myös mun onneliset asiat.

Mielestäni tosi ystävyys ei katoa koskaan. Mulla on ollut elämässäni muutamia ”ystäviä”, joita olen luullut ja pitänyt ystävänä kuitenkin on myönnettävä, että olen erehtynyt muutaman suhteen pahasti. Mun mielestä ystävyys ei katso aikaa, eikä paikkaa ja jos, sulla on asiaa vaikka keskellä yötä niin voit soittaa, ilman että toisessa päässä vastaa vihainen ääni. On hassua, että jotkut ihmiset luokittelee ystävät. Jos ne eivät sovi heidän muottiin niin etsitään uusi kohde, kuka tanssii oman pillin mukaan. En ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä kenenkä ystävät vaihtuu yhtä usein kun käsilaukut. Mun mielestä ystävä on tervetullut minne vaan ja koska vaan ja se ei katso aikaa eikä paikkaa. Mun ystävillä ei tarvitse todellakaan olla sama elämäntilanne kuin mulla ja senkin koen tuovan vain rikkautta ystävyys suhteeseen. Meidän ei tarvitse pitää edes samoista asioista, vaikka olemme ystäviä.

Pyrin siihen, etten koskaan vähättele toisen ihmisen tärkeitä asioita ja tiedän, että ystävänikään ei tee niin. En kuvittele olevano parempi ihminen kun ystäväni, koska tiedän, että meillä on omat vahvuutemme ja ne vievät myös ystävyys suhdettamme eteenpäin.

Se mikä on tärkeintä niin multa ei vaadita mitään. Mun ystävät ei kerro mulle millä tapaa mun kuuluisi käyttäytyä tai millainen munkuuluisi olla, tai mitenkä mun kuuluu milloinkin ilmestyä paikalle. Mun ei myöskään tarvi pussailla mun kavereita osoittaakseni maailmalle, että nämä ihmiset on mun ystäviä 😉 En ole tätä asiaa koskaan vain ymmärtänyt..

 

IMG_3047Voin olla mun ystäville avoin ja rehellinen ja me voidaan puhua oikeastaan mistä vaan asioista. Me voidaan viettää aikaa bilettäen tai joskus vaan sohvalla verkkarit jalassa röhnöttäen. Me ei tarvita mitään ihmeellisyyksiä, koska toisen läsnäolo on se tärkein.

Mun ei ole koskaan tarvinnut päästä mihinkään ”piireihin” ja mielistellä ketään saadakseni uusia ystäviä. Olen saanut myös aikuisena muutaman todella hyvän ystävän. Haluan tällä kirjoituksella myös kiittää mun ihania ystäviä <3 Te ootte mun tuki ja turva

-Umppu

2 kommenttia

  1. Nina N kirjoitti:

    Ihanaa kohta nähdä rakas ystävä ?
    Kreeta vapise kun akat taas kohta saapuu!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.